Flow

Á la Carte -ravintola Flow tarjoaa asiakkailleen lounaita rauhallisessa ympäristössä. Syksystä 2007 toiminut ravintola on avoinna kaikille ja palvelee asiakkaita ti-pe kello 11.00 – 13.00 tai sopimuksen mukaan. Flow:ssa on 40 asiakaspaikkaa ja se toimii myös tilausravintolana.

Flow’n lounasmenut vaihtuvat viikoittain, pääsääntöisesti menu sisältää kolme ruokalajia sekä kahvin tai teen. Menu maksaa opiskelijoille 13 euroa ja muille 18 euroa. BarLaurean restonomiopiskelijat valmistavat ja tarjoilevat menut ravintolapäällikön ja keittiömestarin ohjauksessa.  

Oppimisympäristönä Flown tarkoitus on mahdollistaa innovatiivisuus inspiroimalla opiskelijoita kehittämistoimintaan ideasta toteutukseen käytännön tasolla. Ravintola Flow’ssa opiskelijat oppivat ravintolatoiminnan prosesseja toimimalla itsenäisesti ja aktiivisesti ravintolapalveluiden tuotannossa ja tarjoilussa. 

Toisen vuoden restonomiopiskelijoiden suunnittelemat suositut teemaviikot muuttavat ravintola Flown uudenlaiseksi konseptiksi luoden odottamattomia ruoka- ja juoma-elämyksiä ravintolan asiakkaille.

Teethän pöytävarauksesi sähköpostitse, barlaurea@laurea.fi.