Lataa itsellesi tai lahjaksi BarLaurean tämän vuoden keittokirja! Mukana arkea helpottavat lounasruuat, juhlaherkut, sesonkiraaka-aineet ja villiyrtit. Tämä on BarLaurean keittokirja, johon olemme koonneet BarLaurean henkilökunnan sekä esihenkilöharjoittelijoiden… Read more ”Lataa BarLaurean vuoden 2020 keittokirja!”
Blogi
Äänestä BarLaurean Teemu Sirainen PRO –palkinnon saajaksi!
BarLaurea on oma, ainutlaatuinen oppimisympäristömme jota pyörittää ravintolapäällikkö Teemu Sirainen yhdessä keittiömestari Jarmo Vähä-Savon kanssa. Leppävaaran kampuksen BarLaurea on samalla monen päivittäinen lounasravintola ja saa sieltä ravintola… Read more ”Äänestä BarLaurean Teemu Sirainen PRO –palkinnon saajaksi!”
Lataa BarLaurean korona-ajan keittokirja
Koko koronakevään ajan olemme tarjonneet BarLaurean sosiaalisessa mediassa helppoja ja maukkaita reseptejä arkeen ja juhlaan. Nyt voit ladata kaikki nämä reseptit näppäränä sähköisenä keittokirjana. Reseptit ovat luoneet… Read more ”Lataa BarLaurean korona-ajan keittokirja”
BarLaurea ja restonomi-opiskelijat mukana Gastro Helsingissä!
Laurea AMK:n restonomi-opiskelijat ja Laurean innovatiivinen oppimisympäristö BarLaurea ovat vahvasti mukana elämysalan ammattitapahtumassa Gastro Helsingissä tänäkin vuonna. Gastro Helsinkin on joka toinen vuosi Helsingin Messukeskuksessa järjestettävä Suomen… Read more ”BarLaurea ja restonomi-opiskelijat mukana Gastro Helsingissä!”
Lataa BarLaurean Villiyrttikeittokirja itsellesi!
Olemme koostaneetr vuoden aikana tekemämme villiyrttireseptit tähän sähköiseen keittokirjaan. Nyt kun kevät tulee, lataa ja tutustu resepteihin, niin pääset kokeilemaan niitä heti kun villiyrtti-aika alkaa! Lataa tästä… Read more ”Lataa BarLaurean Villiyrttikeittokirja itsellesi!”
PRO voittajat valittu – Laurea mukana valitsemassa
Aromi – ja Shaker -median HoReCa:n tunnustuspalkinnot, PRO palkinnot on jaettu juhlavin menoin Finlandia-talolla 30.1.2020 PRO Gaalassa. PRO-palkinto tunnetaan laajasti ravintola-alalla ja PRO-tunnustuspalkinnot ovat haluttuja ammattilaisten keskuudessa. … Read more ”PRO voittajat valittu – Laurea mukana valitsemassa”
BarLaurean keittiömestarin jouluherkut kalapöytään
Hyvää joulua BarLaureasta! Kokeile tänä vuonna keittiömestarimme Jarmo Vähä-Savon maittavia kalareseptejä joulupöytään! Silakkaceviche ½ kg Nahattomia silakkafileitä 1dl etikkaa ½ l vettä 1 rkl merisuolaa 1kpl punaista… Read more ”BarLaurean keittiömestarin jouluherkut kalapöytään”
Opiskelija, tule esimiesharjoittelijaksi BarLaureaan!
Nyt voit hakea BarLaureaan esimiesharjoittelijaksi! Esimiesharjottelijan vastuualueena on harjoittelujakson aikana sekä salin, että keittiön opiskelijoita ohjaavat esimiestehtävät. Pääset harjoittelemaan arvokkaita ohjaus- ja esimiestaitoja monikulttuurisessa oppimisympäristössä, jossa tuotetaan… Read more ”Opiskelija, tule esimiesharjoittelijaksi BarLaureaan!”
Hae BarLaureaan harjoitteluun!
Cateringvastaavaksi BarLaureaan! BarLaurean cateringvastaavana vastuullasi on harjoittelujakson aikana sekä salin, että keittiön opiskelijoita ohjaavat esimiestehtävät. Pääset harjoittelemaan arvokkaita ohjaus- ja esimiestaitoja monikulttuurisessa oppimisympäristössä, jossa tuotetaan lounas-, kahvila-,… Read more ”Hae BarLaureaan harjoitteluun!”
Flow-salmiakkiviikon kotiresepti: Salmiakkimarengit
Flow-ravintossa vietetään nyt restonomi-opiskelijoiden teemaviikkoja. Tällä viikolla nautimme salmiakilla maustetun menun, jossa tarjolla oli salmiakkisiirapilla maustettua punajuuricarpacciota vuohenjuustokremen ja pinjansiementen kera, barbequekanapastaa, kirpeällä salmiakkisiirapilla silattuna ja salmiakki-valkosuklaahyve… Read more ”Flow-salmiakkiviikon kotiresepti: Salmiakkimarengit”