Skip to content

Lounasravintola BarLaurea • Café Beat • À la carte -ravintola Flow • Kokous- ja catering-palvelut

  • More

    Sosiaalinen media

    barlaurea

    BarLaurean keittiöammattilaiset pistivät taitons BarLaurean keittiöammattilaiset pistivät taitonsa likoon ja kehittivät villiyrttimenun vailla vertaa! 

BarLaurean keittiöammattilaiset, Michelin-tähti keittiömestari Jarmo Vähä-Savo ja pitkän linjan ammattikokit, Laurean lehtori Henry Lybäck sekä BarLaurean ravintolapäällikkö Teemu Sirainen iskivät keittiövälineensä yhteen ja kehittivät menun, jossa villiyrtit korotetaan niiden ansaitsemaan loistoon. 

1.-5.3. BarLaurean ala carte –ravintola Flowssa on tarjolla kolmen annoksen villiyrtti-menu, joissa kaikissa annoksissa on käytetty sekä villiyrttejä että muita metsän antimia. Vlliyrttiviikkon on osa Laurean ja Suomen 4H ry:n Ruokaa luonnosta -hanketta. 

Katso koko menu: 

Alkuun: Maa-artisokkaa, nokkosta ja koivua

Pääruuaksi: Fasaania, palsternakkaa ja puolukkakastiketta tai kukkakaalia, tattipraliinia ja kasviksia sekä puolukkaa.

Jälkuruuaksi: Siankärsämöpannacotta

Lisäksi nokkosleipää ja villiyrttilimonadia. Mahdollisuus ostaa myös BarLaurean villiyrttiolutta! 

Opiskelijat kympin, muuta 15 euroa. Varaa pöytä barlaurea@laurea.fi. 

Tervetuloa villiyrtteilemään!
@4hsuomi @laureauas @henry_lyback @settimies @jarmo.vahasavo #barlaurea #lounas #ravintolaFlow #barlaurealounas #teemaviikko #ruokaaluonnosta #villiyrtti
    Tämän viikon teemaviikon jälkiruokana on suklaa Tämän viikon teemaviikon jälkiruokana on suklaamansikoita & cavasorbetti😋 Mansikoiden päälle on ripoteltu runsaskuituista hamppurouhemixiä. Tervetuloa syömään!
    BarLaurea on mukana Laurean ja Suomen 4H ry:n Ruok BarLaurea on mukana Laurean ja Suomen 4H ry:n Ruokaa Luonnossa -hankkeessa, Villiyrteistä ja hankkeesta puhuu Radio Majavan Retkiradiossa intohimoinen villiyrtti-ihminen, keruutuoteneuvoja Pihla Kivistö, joka on työskenteli viime vuoden  Ruokaa Luonnossa - hankkeessa. Kannattaa kuunnella Sporifystä Retkiradion villiyrttijakso, BarLaureakin mainittu! Spotify/Retkiradio Villiyrtit 
@4hsuomi @laureauas @laurearestonomistars #ruokaaluonnosta #VILLIYRTTIHOMMIA #villiyrtti #barlaurea @retkiradio
    Load More... Follow on Instagram

    Viimeisimmät artikkelit

    • Lataa BarLaurean vuoden 2020 keittokirja!
    • Äänestä BarLaurean Teemu Sirainen PRO –palkinnon saajaksi!
    • Lataa BarLaurean korona-ajan keittokirja
    • BarLaurea ja restonomi-opiskelijat mukana Gastro Helsingissä!
    • Lataa BarLaurean Villiyrttikeittokirja itsellesi!

    Viimeisimmät kommentit

      Arkistot

      • joulukuu 2020
      • lokakuu 2020
      • kesäkuu 2020
      • maaliskuu 2020
      • helmikuu 2020
      • tammikuu 2020
      • joulukuu 2019
      • marraskuu 2019
      • lokakuu 2019
      • syyskuu 2019
      • toukokuu 2019
      • huhtikuu 2019
      • maaliskuu 2019
      • helmikuu 2019
      • tammikuu 2019
      • marraskuu 2018
      Suomeksi  •  In English
      Proudly powered by WordPress · Theme: Pique by WordPress.com.