Näistä meidät tunnetaan

Palkinnot ja kunniamaininnat

  • Luomu SM voittaja 2020
  • Luomu SM voittaja 2019
  • Portaat luomuun tasolla 5
  • Luomu SM voittaja 2017
  • PRO2017-vastuullisuussarjan finalisti
  • Mukana suojelemassa Suomen metsiä, WWF:n diplomi 2017
  • Luomu SM voittaja 2016
  • Luomu SM voittaja 2015
  • Sesongit ruokalistoille -reseptikilpailun voitto 2015
  • Sesongit ruokalistoille -reseptikilpailun kunniamaininta 2014

Lisäksi

  • Keräsimme 1 704 euroa hävikkifestareilla J. Nurmisen säätiölle Itämeren pelastamiseksi vuonna 2016
  • Lahjoitimme 1 704 euroa Itämeren suojelutyöhön vuonna 2016
  • Mukana hävikkiruokaviikoilla vuodesta 2014
  • Mukana Herkkujen Suomessa vuodesta 2014
  • Valmistimme ja tarjosimme yli 2 000 annosta kasviskeittoa kauppojen hävikkiraaka-aineista Helsingin Narinkkatorilla hävikkiruokaviikolla 2014

 

Näillä eväillä teemme kaiken tämän

Arvoihimme kuuluu kestävän kehityksen, lähiruoan ja luomuruoan suosiminen. Ruokalistojen suunnittelussa huomioidaan myös vuodenaikojen mukaiset satokaudet. Raaka-aineiden tilaaminen, ruoan valmistaminen ja tarjoilu suunnitellaan siten, että hävikki on mahdollisimman pientä.

Olemme osaamiskeskus, jossa yhdistyvät opiskelijoiden käytännön taidot sekä palveluprosessien tutkimus- ja kehittämisosaaminen. Kaikki Laurean restonomiopiskelijat työskentelevät meillä BarLaureassa opintojensa aikana. Mitä pidemmälle opinnot ovat edenneet, sitä vaativimmissa työtehtävissä he työskentelevät.