Palkinnot ja kunniamaininnat
- Luomu SM voittaja 2020
- Luomu SM voittaja 2019
- Portaat luomuun tasolla 5
- Luomu SM voittaja 2017
- PRO2017-vastuullisuussarjan finalisti
- Mukana suojelemassa Suomen metsiä, WWF:n diplomi 2017
- Luomu SM voittaja 2016
- Luomu SM voittaja 2015
- Sesongit ruokalistoille -reseptikilpailun voitto 2015
- Sesongit ruokalistoille -reseptikilpailun kunniamaininta 2014
Lisäksi
- Keräsimme 1 704 euroa hävikkifestareilla J. Nurmisen säätiölle Itämeren pelastamiseksi vuonna 2016
- Lahjoitimme 1 704 euroa Itämeren suojelutyöhön vuonna 2016
- Mukana hävikkiruokaviikoilla vuodesta 2014
- Mukana Herkkujen Suomessa vuodesta 2014
- Valmistimme ja tarjosimme yli 2 000 annosta kasviskeittoa kauppojen hävikkiraaka-aineista Helsingin Narinkkatorilla hävikkiruokaviikolla 2014
Näillä eväillä teemme kaiken tämän
Arvoihimme kuuluu kestävän kehityksen, lähiruoan ja luomuruoan suosiminen. Ruokalistojen suunnittelussa huomioidaan myös vuodenaikojen mukaiset satokaudet. Raaka-aineiden tilaaminen, ruoan valmistaminen ja tarjoilu suunnitellaan siten, että hävikki on mahdollisimman pientä.
Olemme osaamiskeskus, jossa yhdistyvät opiskelijoiden käytännön taidot sekä palveluprosessien tutkimus- ja kehittämisosaaminen. Kaikki Laurean restonomiopiskelijat työskentelevät meillä BarLaureassa opintojensa aikana. Mitä pidemmälle opinnot ovat edenneet, sitä vaativimmissa työtehtävissä he työskentelevät.