VilliyrttiMocktail -muistoja talteen

Viime kesästä ei vielä tarvitse kokonaan luopua, tallettaa vain muutaman mocktail-ohjeen reseptivihkoonsa. Villiyrttisiirappeja voi käyttää monipuolisesti juomissa ja lähes kaikessa ruuanlaitossa. Tässä käytetään nokkos- ja maitohorsmasiirappeja, joiden valmistuksen voit muistuttaa mieleesi Käytä villiyrttejä resepteissä -postauksestamme. Vadelmanlehtiteen saa nimensä mukaisesti hauduttamalla villivadelman lehtiä kuumassa vedessä teen tapaan.

NOKKOSVIHREÄ

  • 4 cl ananasmehu
  • 4 cl nokkossiirappi
  • 1,5 cl limemehu

Sekoita ainekset ja kaada jäiden päälle.

 

PIRTEÄ KARPALO

  • 4 cl maitohorsmasiirappia
  • Hyppysellinen suolaa
  • 1 cl limemehua
  • 6 cl karpalomehu
  • 4 cl villivadelmalehtiteetä

Sekoita ainekset ja kaada jäiden päälle.

Leave a Reply