Lataa BarLaurean vuoden 2020 keittokirja!

Lataa itsellesi tai lahjaksi BarLaurean tämän vuoden keittokirja! Mukana arkea helpottavat lounasruuat, juhlaherkut, sesonkiraaka-aineet ja villiyrtit.

Tämä on BarLaurean keittokirja, johon olemme koonneet BarLaurean henkilökunnan sekä esihenkilöharjoittelijoiden ja Laurean AMK:n lehtoreiden tekemiä reseptejä vuodelta 2020.

BarLaureassa työskentelevät ravintolapäällikkö Teemu Sirainen, keittiömestari Jarmo Vähä-Savo ja opiskelijoita avustamassa lehtorit Henry Lybäck, Tuula Kuivanen, Anikó Lehtinen sekä projektipäällikkö Mika Vitikka.

Esihenkilöharjoittelijoina keväällä 2020 ovat toimineet Laura Havasto, Jere Mäkisalo ja Emma Jyrkinen ja syksyllä Laura Laitinen, Laura Pesonen  ja Sanna-Maija Tahvanainen.

Katso, kokkaa ja nauti!

Lataa keittokirja tästä!

Keittokirja_laurea_2020_3