BarLaurea ja restonomi-opiskelijat mukana Gastro Helsingissä!

Laurea AMK:n restonomi-opiskelijat ja Laurean innovatiivinen oppimisympäristö BarLaurea ovat vahvasti mukana elämysalan ammattitapahtumassa Gastro Helsingissä tänäkin vuonna. Gastro Helsinkin on joka toinen vuosi Helsingin Messukeskuksessa järjestettävä Suomen johtava ravintola- ja ruoka-alan ammattilaisten tapahtuma, joka esittelee alan uutuudet ja trendit.

Messuille kokoontuu huima joukko innovatiivisia tavarantoimittajia esittelemään tuotteitaan ja palvelujaan, ja tänä vuonna näemme Laurean restonomi-opiskelijat hymyilemässä sekä HK:n , Läntmannin, Dietan, Nespresson ja Påps&Skålin tiskeilla, valvojinaan BarLaurean ravintolapäällikkö Teemu Sirainen, keittiömestari Jarmo Vähä-Savo ja PRO-opettajan palkinnolla palkittu lehtori Henry Lybäck.

BarLaurean Jarmo Vähä-Savo ja Teemu Sirainen

BarLaurean Michelintähti-keittiömestari Jarmo Vähä-Savo on tänä vuonna ollut mukana tuomaristossa, jotka valitsevat Gastron Parhaat. Nämä messujen parhaat ovat tuotteita tai palveluita messuilla mukana olevien yritysten valikoimista. Mukaan ilmoitetuista ehdotuksista raati valitsi viisi uutuustuotetta tai -palvelua, jotka tuovat ravintoloiden, baarien, kahviloiden ja ammattikeittiöiden ammattilaisille lisäarvoa esimerkiksi käytön helppouden, tiedon keräämisen ja esittämisen tai vastuullisuustekojen edistämisen kautta. Gastron parhaat tuotteet ja palvelut ovat esillä näytteilleasettajien osastoilla koko tapahtuman ajan.

Kehittämispäällikkö Katri Korelin osallistuu PRO-palkinto-tuomariston jäsenenä perjantaina Vuoden tärkeimpään horeca-alan seminaariin, Update Forum of Restaurant Business:iin, joka tarjoaa osallistujilleen vaikuttavimmat puhujat ja ajankohtaisimmat aiheet. Puhujina mm. luksusasiantuntija Michaela Merk, Visit Finlandin Executive Director Paavo Virkkunen, Markku Hautala & Matti Jämsen. Tapahtuman juontajana toimii Tomi Kaukinen. Update Forum järjestetään Gastro Helsinki 2020 -ammattitapahtuman yhteydessä 13.3.2020 Messukeskuksessa.

Kehityspäällikkö Katri Korelin

Laurean juomaopetuksesta vastaava Anikó Lehtinen on tänä vuonna mukana Gastro Helsingissä juontamassa Vuoden Tarjoilija- ja Vuoden Kokki-kisaa 12-14.3. yhdessä monessa mukana olevan Risto Mikkolan kanssa. Lehtinen ja Mikkola muodostavat tiimin, joka matkaa koko kisan halki katsojien ja kilpailijoiden kanssa.

Henry Lybäck ja Anikó Lehtinen

Vastaa