PRO voittajat valittu – Laurea mukana valitsemassa

Aromi – ja Shaker -median HoReCa:n tunnustuspalkinnot, PRO palkinnot on jaettu juhlavin menoin Finlandia-talolla 30.1.2020 PRO Gaalassa. PRO-palkinto tunnetaan laajasti ravintola-alalla ja PRO-tunnustuspalkinnot ovat haluttuja ammattilaisten keskuudessa.  PRO-palkintoja jaetaan 15 eri sarjassa, joissa huomioidaan eri tehtäväalueet, vastuut ja ammattinimikkeet.

Pro Gaalan juonsivat Ellen Jokikunnas ja Christoffer Strandberg

PRO-palkinnon saajia on valitsemassa PRO-finalistien joukosta ravintola-alan ammattilaisista, vaikuttajista ja kehittäjistä koostuva raati. Laurean restonomikoulutuksen kehittämispäällikkö Katri Korelin oli tänä vuonna tuomaristossa alan korkeakoulujen edustajana. PRO-voittajan ominaisuuksista Korelin pitää tärkeimpänä asennetta. – Alan ammattilaisen tärkein työkalu on positiivinen ja ystävällinen asenne, joka kyllä näkyy finalisteista läpi kautta linjan.

PRO palkintoja kokoontui juhlimaan Finlandia-talolle yli 700 HoReCa-alan ammattilaista ja vaikuttajaa. Illan aikan nautittiin myös Finlandia-talon keittiön toteuttama 4 ruokalajin illallinen, ja ohjelmasta huolehtivat juontajat Ellen Jokikunnas ja Christoffer Strandberg sekä oopperalaulaja Johanna Rusanen-Kartano ja äänivirtuloosi Valtteri Torikka.

Pro Gaalassa nautittiin myös illallinen

Muitakin laurealaisia on nähty PRO palkintojen yhteydessä jo aikaisemmin: Oppimisympäristö BarLaurean keittiömestari Jarmo Vähä-Savo on valittu aikaisemmin PRO-keittiömestariksi ja Laurean lehtori Henry Lybäck voitti palkinnon opettaja-sarjassa viime vuonna. Lisäksi BarLaurea on ollut finalistina Vastuullisuus-sarjassa. Juoma-alaa opettava Anikó Lehtinen on toiminut myös useita vuosia lehdistötuomarina.

Alan PRO Opettaja -palkinnon voitti Riikka Mantila Turun Ammatti-instituutista
Laurealaisia juhlahumussa.

Katso tästä kaikki voittajat:

RAVINTOLAN ASIAKASPALVELIJA

Murat Kilickesen, Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki

KAHVILAN TYÖNTEKIJÄ

Katariina Silvo, Café Visio, ISS Palvelut, Helsinki

AMMATTIKEITTIÖN TYÖNTEKIJÄ

Kirsi Mäkynen, Kurikan Kampus, Kurikka

AMMATTIKEITTIÖN KOKKI

Johannes Djupsjöbacka, StaffPoint, Oulu

AMMATTIKEITTIÖN PÄÄLLIKKÖ

Jetro Luumi, Ravintola Huoltamo (Yle), Palmia, Helsinki

AMMATTIKEITTIÖN TUOTEKEHITTÄJÄ

Terhi Paldan, ISS Food Service, Helsinki

RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖ

Raija Sillanpää, Hilton Helsinki Kalastajatorppa, Helsinki

RAVINTOLAN KOKKI

Heidi Sovelius, YES YES YES, NoHo Partners, Helsinki

HOVIMESTARI/SOMMELIER

Katrina Laitinen, BasBas, Helsinki

BAARIMESTARI

Petri Määttä, Cafe Kuluma, Oulu

KEITTIÖMESTARI/-PÄÄLLIKKÖ

Timo Lepistö, Finlandia-talo, Kanresta, Helsinki

OPETTAJA

Riikka Mantila, Turun Ammatti-instituutti, Turku

YRITTÄJÄ

Laura Apukka ja Janek Bjurström, Espan Sokeri, Pompier, Helsinki

VASTUULLISUUS

Hotelli Helka, Helkan vastuullisuustiimi

INNOVAATIO

Ravintola Ultima, Henri Alén

Katso lisää: https://propalkinnot.fi/

Vastaa