Opiskelija, tule esimiesharjoittelijaksi BarLaureaan!

Nyt voit hakea BarLaureaan esimiesharjoittelijaksi!

Esimiesharjottelijan vastuualueena on harjoittelujakson aikana sekä salin, että keittiön opiskelijoita ohjaavat esimiestehtävät. Pääset harjoittelemaan arvokkaita ohjaus- ja esimiestaitoja monikulttuurisessa oppimisympäristössä, jossa tuotetaan lounas-, kahvila-, kokous- ja cateringpalveluja noin tuhannelle asiakkaalle päivittäin. BarLaurea antaa sinulle eväät hallita isojakin kokonaisuuksia, sekä toimia nopeasti muuttuvassa ja alati kehittyvässä työyhteisössä asiakaslähtöisesti ja kestävän kehityksen arvoja noudattaen.

Toivomme sinulta tiimityöskentelytaitoja, kykyä kommunikoida myös englannin kielellä, rohkeutta ottaa vastuuta, sekä reippautta ja ripeyttä tarttua oma-aloitteisesti toimeen. Muun opit kyllä tekemällä!

Esimiesharjoittelija Lenita Söderqvist on työskennellyt ravintolaesimiesharjoittelijana tämän syksyn.

Haemme kevääksi 2020 kahta (2) esimiesharjoittelijaa.

Harjoittelun ajankohta on 7.1.2020 – 18.6.2020 ja jatkuen 10.8.2020 – 6.9.2020.

Työaika on 38,25 tuntia viikossa. Harjoittelijan palkka on 1485,35 €/kk.

Sinulla on erinomainen tilaisuus suorittaa koulutukseesi liittyvä palkallinen esimiestyöharjoittelu BarLaureassa. Toimithan nopeasti ja varmistat paikkasi ainutlaatuisessa ravintolaympäristössä.

Tiedusteluihin vastaa ravintolapäällikkö Teemu Sirainen 040 739 5771. Vapaamuotoiset hakemukset pyydämme lähettämään 1.12.2019 mennessä osoitteeseen teemu.sirainen@laurea.fi

Vastaa