Hae BarLaureaan harjoitteluun!

Cateringvastaavaksi BarLaureaan!

BarLaurean cateringvastaavana vastuullasi on harjoittelujakson aikana sekä salin, että keittiön opiskelijoita ohjaavat esimiestehtävät. Pääset harjoittelemaan arvokkaita ohjaus- ja esimiestaitoja monikulttuurisessa oppimisympäristössä, jossa tuotetaan lounas-, kahvila-, kokous- ja cateringpalveluja noin tuhannelle asiakkaalle päivittäin. BarLaurea antaa sinulle eväät hallita isojakin kokonaisuuksia, sekä toimia nopeasti muuttuvassa ja alati kehittyvässä työyhteisössä asiakaslähtöisesti ja kestävän kehityksen arvoja noudattaen.

Opiskelija Pihla Latikka on ollut harjottelussa catering-vastaavana BarLaureassa tämän syksyn.

Laurea-ammattikorkeakoulussa järjestetään vuosittain useita ulkoisia ja sisäisiä tapahtumia. BarLaurea hakee sekä ruokatuotteen ja tarjoilun suunnitteluun, että toteuttamiseen cateringvastaavaa. Toivomme sinulta tiimityöskentelytaitoja, kykyä kommunikoida myös englannin kielellä, rohkeutta ottaa vastuuta, sekä reippautta ja ripeyttä tarttua oma-aloitteisesti toimeen. Muun opit kyllä tekemällä!

Haemme kevääksi 2020 cateringvastaavaa.

Harjoittelun ajankohta on 7.1.2020 – 18.6.2020 ja jatkuen 10.8.2020 – 6.9.2020.

Työaika on 38,75 tuntia viikossa. Harjoittelijan palkka on 1485,35 €/kk.

Sinulla on erinomainen tilaisuus suorittaa koulutukseesi liittyvä palkallinen esimiestyöharjoittelu BarLaureassa. Pääasiallinen tehtäväsi on Laurea-ammattikorkeakoulun Leppävaaran tapahtumien ja tilaisuuksien organisointi ja toteutus sekä toimiminen esimiehenä opiskelijoille. Toimithan nopeasti ja varmistat paikkasi ainutlaatuisessa ravintolamaailmassa. Tiedusteluihin vastaa ravintolapäällikkö Teemu Sirainen 040 739 5771. Vapaamuotoiset hakemukset pyydämme lähettämään 1.12.2019 mennessä osoitteeseen teemu.sirainen@laurea.fi

Vastaa