BarLaurean keittiömestari Jarmo Vähä-Savo on taikonut herkullisia sienitryffeleitä, joiden ohjeen jaamme tässä kaikille. Tee näitä äitienpäiväksi, niin olet äitisi lempilapsi!
SIENI&SUKLAATRYFFELIT
- 1,5 dl vettä
- 3 rkl mustaa teetä
- 2 rkl kuivattua tattijauhetta
- 50 g voita(/margariinia)
- 2 kpl munankeltuaista
- 100 g tomusokeria
- ½ rkl raastettua appelsiininkuorta
- 300 g tummaa suklaaa
- Kaakaojauhetta
Vuoraa 10×20 cm vuoka foliolla. Hauduta tee, siivilöi ja lisää sekaan tattijauhe. Vaahdota sokeri ja keltuaiset. Sulata suklaa, lisää sekaan kylmä tee ja yhdistä vaahdotetun voin kanssa. Laita vuokaan noin 1 cm kerrokseksi ja anna kovettua yön yli jääkaapissa. Paloittele ja pyöritä kaakaojauheessa. Tarjoa äitienpäiväkahveilla.