Keittiömestarin herkkutryffelit äitienpäiväksi

BarLaurean keittiömestari Jarmo Vähä-Savo on taikonut herkullisia sienitryffeleitä, joiden ohjeen jaamme tässä kaikille. Tee näitä äitienpäiväksi, niin olet äitisi lempilapsi!

SIENI&SUKLAATRYFFELIT

  • 1,5 dl vettä
  • 3 rkl mustaa teetä
  • 2 rkl kuivattua tattijauhetta
  • 50 g voita(/margariinia)
  • 2 kpl  munankeltuaista
  • 100 g tomusokeria
  • ½ rkl raastettua appelsiininkuorta
  • 300 g tummaa suklaaa
  • Kaakaojauhetta

Vuoraa 10×20 cm vuoka foliolla. Hauduta tee, siivilöi ja lisää sekaan tattijauhe. Vaahdota sokeri ja keltuaiset. Sulata suklaa, lisää sekaan kylmä tee ja yhdistä vaahdotetun voin kanssa. Laita vuokaan noin 1 cm kerrokseksi ja anna kovettua yön yli jääkaapissa. Paloittele ja pyöritä kaakaojauheessa. Tarjoa äitienpäiväkahveilla.

Vastaa