Avoimia työpaikkoja: esimiesharjoittelija, 2 paikkaa

Etsimme esimiesharjoittelijaa BarLaureaan

BarLaurean esimiesharjoittelijana vastuullasi on harjoittelujakson aikana sekä salin, että keittiön opiskelijoita ohjaavat esimiestehtävät. Pääset harjoittelemaan arvokkaita ohjaus- ja esimiestaitoja monikulttuurisessa oppimisympäristössä, jossa tuotetaan lounas-, kahvila-, kokous- ja cateringpalveluja noin tuhannelle asiakkaalle päivittäin.

BarLaurea antaa sinulle eväät hallita isojakin kokonaisuuksia, sekä toimia nopeasti muuttuvassa ja alati kehittyvässä työyhteisössä asiakaslähtöisesti ja kestävän kehityksen arvoja noudattaen.

Toivomme sinulta tiimityöskentelytaitoja, kykyä kommunikoida myös englannin kielellä, rohkeutta ottaa vastuuta, sekä reippautta ja ripeyttä tarttua oma-aloitteisesti toimeen. Muun opit kyllä tekemällä!

Harjoittelun ajankohta on 5.8.2019 – 22.12.2019 ja jatkuen 7.1.2020 – 2.2.2020.

Työaika on 38,25 tuntia viikossa. Harjoittelijan palkka on 1469,18 €/kk.

Sinulla on erinomainen tilaisuus suorittaa koulutukseesi liittyvä palkallinen esimiestyöharjoittelu BarLaureassa. Toimithan nopeasti ja varmistat paikkasi ainutlaatuisessa ravintolaympäristössä.

Tiedusteluihin vastaa ravintolapäällikkö Teemu Sirainen o4o 739 5771. Vapaamuotoiset hakemukset pyydämme lähettämään osoitteeseen teemu . sirainen (ät) laurea.fi
Hakuaikaa jatkettu: lähetä hakemuksesi viimeistään torstaina 23.5.19.

Vastaa